Steun ons met een eenmalige donatie

Snel en makkelijk via iDEAL

Dankzij uw donaties krijgen jonge vrouwen en kinderen in Ghana een kans op een toekomst.

Naam*

E-mailadres

Bericht

Bedrag *Maandelijks of (half)jaarlijks doneren?

Download ons machtingsformulier

Vrienden van Judah Mahama is een ANBI stiching. Hierdoor kunt u doneren met een belastingvoordeel.


Ieder bedrag is natuurlijk welkom

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een meisje in het Judah Mahama Vocational Centre of een kind op de Agape Love Academy (primary school) te sponsoren.

Voor € 10 per maand
Sponsort u het onderwijs aan een kind op de Agape Love Academy (primary school ).

Voor € 15 per maand
Sponstor u de opleiding van een meisje in het Judah Mahama Vocational Centre.

Voor € 500 eenmalig
Met een eenmalig bedrag van € 500 geeft u een meisje gedurende 2 jaar een vakopleiding, een naaimachine en een startkrediet, waarmee ze weer een toekomst heeft.

Voor € 1.000 eenmalig
Voor een eenmalig bedrag van ongeveer €1000 geeft u een kind een basisopleiding van 8 jaar. U haalt het letterlijk uit de sloppen, maakt het kind weerbaar met een basisopleiding en geeft het daarmee een toekomst.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Wij zijn door de belastingdienst erkend als ANBI. Dat betekent dat wanneer u voor een periode van minimaal 5 jaar dit bedrag aan ons overmaakt, dit aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Daarvoor is een overeenkomst nodig, die u kunt aangaan door het invullen van een formulier voor een doorlopende machtiging.

Ook wanneer u eenmalig minimaal 1% van uw bruto jaarinkomen doneert, is dit bedrag aftrekbaar van de inkomstenbelasting. U kunt het geld gewoon overmaken, maar wanneer u een formulier voor een eenmalige machtiging invult, hebt u meteen een bewijs voor de belastingdienst.

ANBI