Hoe kunt u ons helpen?

Iedere maand is er op het vocational centre voor de meisjes eten, gezondheidszorg en accommodatie nodig. Daarnaast moeten er naaimachines en training materialen aangeschaft en onderhouden worden. Ook moeten de docenten betaald worden en moeten er nieuwe naaimachines aangeschaft worden als de meisjes de opleiding afronden. Op de Agape academy wordt er elke dag voor educatiemateriaal, eten, onderhoud van de school, vervoer van de kinderen en het betalen van het personeel gezorgd. Daarnaast wordt er regelmatig gedacht en gewerkt aan uitbreidingen van de scholen, zodat er voor zo veel mogelijk meisjes en kinderen onderwijs kan worden aangeboden.

Doneren

Door donaties wordt onderwijs mogelijk gemaakt en krijgen de jonge vrouwen en kinderen een kans op een toekomst. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een meisje in het Judah Mahama Vocational Centre of een kind op de Agape Love Academy (primary school) te sponsoren.

Doneer

Bekendheid vergroten

Wij proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken en onze bekendheid te vergroten. Daarom nodigen wij u uit om zoveel mogelijk anderen over ons te vertellen en om onze facebook-pagina te liken en te delen.

School, bedrijf of andere organisatie

Als u zelf betrokken bent bij een school, bedrijf of andere organisatie en de projecten van Judah Mahama in Ghana wilt ondersteunen, stuur dan een mailtje naar info@judahmahama.nl. Ook als u een sponsorloop, sponsordiner of iets dergelijks wilt organiseren voor Vrienden van Judah Mahama, neemt u dan alstublieft contact met ons op.