Over de stichting


Vrienden van Judah Mahama


Wij zijn een klein en gemotiveerd team dat zich op vrijwillige basis inzet voor projecten in Ghana.

Toen wij, tijdens onze bezoeken, de projecten en de mensen achter de projecten leerden kennen, wilden wij graag betrokken raken en ons inzetten. Wij geloven namelijk dat onderwijs een verschil kan maken voor kinderen en jonge vrouwen in Ghana. In 2015 hebben we daarom de stichting Vrienden van Judah Mahama opgezet. Een door de belastingdienst aangewezen ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

De projecten worden in Ghana geleid door de lokale zusterstichting en ook ondersteund vanuit de stichting Project Cornerstone in Groot-Brittanniƫ. Samen werken wij eraan om de duurzaamheid van de projecten te vergroten en de kansen voor een kwetsbare groep kinderen en jonge vrouwen te verbeteren.

Ons bestuur bestaat uit Arjen Santema (penningmeester), Mercedes Ribbens (secretaris) en Aniek Santema (voorzitter). Daarnaast zijn er ook een aantal vrijwilligers betrokken en zijn wij altijd op zoek naar meer mensen die ook geraakt worden door de projecten en graag iets van hun tijd en expertise met ons willen delen.

Contact opnemen
Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Ons team van vrijwilligers

Aniek Santema

Voorzitter

Mercedes Ribbens

Secretaris

Arjen Santema

Penningmeester

Martin Loman

Marketing en communicatie